Interim personeel nodig in Twente?


De financiële administratie vormt het hart van de onderneming. Op basis van de administratie kunt u gedegen beslissingen nemen. Daarom is het belangrijk dat de administratie betrouwbaar en elke dag bij is. Het kan voorkomen dat u tijdelijke ondersteuning nodig heeft. Een interimmer is hier erg geschikt voor. Calypso Administratie in Hengelo kan in korte tijd vakkundig en snel uw administratie op orde brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in interim-opdrachten in de autobranche in de regio Twente. De autobranche is een vak apart vanwege haar fiscale aspecten als margeregeling, globalisatieregeling, BPM en nog veel meer. Door onze jarenlange ervaring bij verschillende bekende autobedrijven in de regio Twente weten wij optimaal gebruik te maken van deze fiscale aspecten. Tijdens interim opdrachten hebben wij gewerkt in functies als hoofd administratie/controller met softwarepakketten zoals Autoflex, Automaat, Snelstrat Garage, AutoIT, Wincar, R2D Automotive en Datev.

Interesse? Tijdens een kopje koffie kunnen we bespreken hoe wij elkaar kunnen helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Handige links

Contact

Kantooradres:
Droogdokstraat 1-17
7553 GW Hengelo

Telefoon: 074 - 7 600 601
E-mail: office@calypsogroep.nl